Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

"Οι φιλόσοφοι απλά ερμήνευσαν τον κόσμο, με διάφορους τρόπους, το ζήτημα είναι να τον αλλάξουμε" Καρλ Μαρξ

 Αποχή? ειναι η αποχη λυση? εκφραζει την δυσαρεσκεια ή παρατεινει την υπαρχουσα κατασταση? Ειναι ο σωστος τροπος διαμαρτυριας?
Οπως ειπε και ενας ''σοφος'' <<Εαν δεν πας σε αυτες τις εκλογες να ψηφισεις, σε ποιες θα πας?>> Οντως, εαν το καλοσκεφτουμε...τι κερδιζουμε απο τα μεγαλα ποσοστα της αποχης? ετσι τους δειχνουμε την δυσαρέσκεια μας? μπα....δεν νομιζω...και ολο αυτο που γινετε δεν ειναι καθολου τυχαιο.
Πιστευω οτι θελουν την αποχη. Την επιζητουν και την επιδιώκουν. Χωρις να υποκινούμε καταστασεις κανουμε μια αναφορα στα θεματα και στις αντιληψεις μας...

Σημερα θα ξεκινησουμε με την ακροδεξια.

ΛΑ.Ο.Σ, χρυση αυγη ή χρυσα αυγα κλπ...
Απλα εκτος τοπου και χρονου.
ατομα χωρις συγκεκριμενη αντίληψη και ακρως συμφεροντολογοι. Πως αντιλαμβανόμαστε αυτο το πραγμα? πολυ απλα απο τα λογια του Κ.Καρατζαφερη....την μια ηθελε να ενωθει με το ΠΑΣΟΚ την αλλη με την ΝΔ. Εχουμε αντιληφθει πλεον ολοι μας οτι η συγκεκριμενη παραταξη ποθει την εξουσια και την επιζητα σε καθε δυσκολια και προβλημα που εχει η κεντρικη εξουσια. Θα ρωτησετε παλι...πως το αντιλαμβανεστε αυτο?απλο! οταν η Ελλαδα θα εμπαινε στο μνημονιο, το ΠΑΣΟΚ ειχε ζητησει συμβουλες απο ολα τα κομματα. Οταν επελεξε την προταση του ΛΑΟΣ και αποδειχτηκε λαθος, ο Καρατζαφερης βγηκε και ειπε πως δεν τον αφορα. Δεν ειναι αυτος εξουσια.Ρε φιλε για την Ελλαδα μιλαμε οχι για τα προσωπικα συμφεροντα του καθενος.
Επισης ενα πολυ ωραιο βιντεο του Καρατζαφερη ειναι το ακόλουθο.
Στειλτε μας τα σχολια σας στο aparaithtos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου